vineri, 19 noiembrie 2010

Landini Rex 110 premiat ca cel mai bun tractor specializat la Eima, Bologna...

Landini Rex, regele tractoarelor specializate, a fost incoronat la Bologna in timpul Targului International  Eima. Tractorul premiat la prestigiosul  titlu "Best of Specialized" a fost noul model Rex 110 F,proiectat si fabricat in Italia, in fabrica ARGO Tractors situata in provincia Reggio Emilia,acest tractor a fost evaluat de un juriu din Europa de reporteri specializati  si a fost desemnat ca cea mai buna masina pentru satisfacerea nevoilor fermierilor specializati pe acest sector. Evaluarea a urmarit performantele tractorului din toate punctele de vedere, motor,transmisie,sistemul hidraulic, confortul din cabina,design, calitate/pret, optiunile care pot fi montate ulterior si fiecare detaliu inovator...
Landini Rex 110 F este varianta de top din gama Rex,recent imbunatatit din punct de vedere al hidraulicii,fiabilitatii,otimizarea prizelor de putere spate/fata si bineinteles fiabilitatea motorului Perkins.

Ce e bine de stiut ca fermierii se pot baza pe acest model de tractor ca fiind alegerea cea mai buna pentru intretinerea unei ferme viticole sau pomicole.

Un comentariu: