luni, 22 noiembrie 2010

Claas Lexion 770 cea mai rapida combina de pe piata...!

Fabricantul german a lansat pe piata la fine de 2010 noul model de Lexion 770, cea mai rapida combina de pe piata la momentul de fata! Cu noua generatie de Lexion, Claas a introdus doua serii de modele care sunt mai rapide,mai confortabile,mai productive si totusi economice.
Specialistii de la Claas au prezentat noile serii 700 si 600 reporteriilor de specialitate dar si fermieriilor din toata Europa prin prezentarile practice care s-au desfasurat la Loermann Farm timp de trei saptamani.
Noua serie 700 echipata cu APS Hybrid (sistemul de treierat si separarea rezidurilor de cereale prin rotor) a fost prezentata alaturi de noua serie 600 echipata cu APS Straw-walker Technology.
Care sunt inovatile noului Lexion? Una dintre cele mai importante inovatii aduse de fabricantul german este viteza de deplasare, aceasta fiind posibila doar cu noul sistem "TERRA TRAC full suspension chassis",  noua serie 700 poate atinge viteza de 40 Km/h  astfel fermierii se pot deplasa mai repede de la o parcela la alta in timpul recoltatului.

Pe langa inovatile aduse noii serii, fabricantul aduce imbunatatiri si confortului din cabina,introducerea noului sistem de monitorizare CEMOS (Claas Elecronic Machine Optimization System), care oferta mecanizatorului informatii vitale in timpul recoltatului!
Sistemul hidraulic a fost imbunatatit fiind mai rapid si eficient decat la modelele anterioare dar si inovatile aduse sitemului de taiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu